Mire jó az Aquarea hőszivattyú?

Aquarea hőszivattyúval a modern fűtés többé már nem elérhetetlen vágyálom. Sokan úgy vélik, hogy egy hőszivattyú megvásárolása kimondhatatlanul drága mulatság. Jóllehet egy kis számolással azonnal világossá válik, hogy ez milyen nagy tévedés. Néhány év alatt az ósdi fűtés miatt sokkal többet költünk fölöslegesen, mint amennyibe kerül egy környezetbarát hőszivattyú. Páratlan módon a Panasonic hőszivattyú nagy hidegben is megtartja 100%-os teljesítőképességét. Emiatt jóval rövidebb idő alatt kifizetődik a hőszivattyúba beruházott pénz

Aquarea hőszivattyú - Környezetünk megóvása szempontjából is a lista élén van a Panasonic hőszivattyús fűtés. Valójában semmilyen káros anyagot nem bocsát ki. Egészségünk és bolygónk védelme szempontjából a legfontosabb befektetés. Leszármazottainkra is ügyeljünk, amikor a Föld korlátozott energiaforrásait használjuk fűtéshez. Hőszivattyú infók az aquarea.hu weboldalán.

Aquarea hőszivattyús fűtés kiépítése minden esetben megtérül. A gázszámla számlája átlagosan 50%-kal lesz kevesebb a geotermikus fűtésnek köszönhetően. A kedvező árú fűtés mellett garantálja a családi háznak a meleg vizet is. A megspórolt Forint a zsebünkben marad.

Az Aquarea hőszivattyú tulajdonképpen egy fordított hűtőgép. Valamennyien tudjuk, hogy a konyhai hűtő a szoba melegebb levegőjét hűti le. Az Aquarea hőszivattyúk működése ugyanilyen. Csak inverz módon zajlik le a folyamat. A magasabb hőfokú helyről elvonja a hőt és leadja a hidegebb hőmérsékletű helyen. Ennek a műveletnek a működtetéséhez pénztárca kímélő villamos áramra van szükség.

Címkék: hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2017-01-25 22:41