Akciós paplan rendelés

A naturális alapanyagú paplan szerelmeseire is gondoltak a gyártók

Paplan - Gyapjú paplan a fagyoskodóknak. Javaslatok az Otthonkomfort paplan blogon. Paplan tippekért kattintson erre a weblapra. A gyapjú jellegzetessége, hogy pompás hőtartó. A test hőjét pillanatok alatt átveszi és megtartja, az izzadságot felszívja. Pamut fedőanyagú paplan a naturális anyagok megszállottjainak.

Műszál töltésű paplan széles körben ismert. Hisz a tesztelés folyamán rájöttek a gyártók, hogy a szellős poliészter szál páratlan hővezetési jellemzővel rendelkezik. Atkaálló, a test hőjét szélsebesen átveszi. Rendszerint alkalmazzák sportfelszerelésben is.

A gyártó cégek terjedelmes figyelmet fordítanak a paplan fedőanyagának összetételére, tudniillik ez kapcsolódik testünkkel alvás közben. Számos kritériumnak kell eleget tennie a töltetnek. Létezik kilencven fokon tisztítható Paplan, mely kiváló egészségügyi követelményeknek is eleget tesz.

Paplan választék között meglevő Naturtex széles tapasztalattal rendelkező márka képviselője. A harmónikus alvás létfontosságú eszköze egy pihe-puha paplan. Ha nem csupán egy paplant akar, hanem személyre szabottan a vágyaira kitalált paplant, ideális helyen jár náluk.

Címkék: Paplan

Forrás: otthonkomfort.hu, 2017-05-04 19:13