Miért kifizetődő hőszivattyút használni?

Néhány év alatt az idejétmúlt fűtés miatt jóval többet költünk feleslegesen, mint amennyibe kerül egy energiatakarékos hőszivattyú

Hőszivattyú - Hőszivattyúval függetlenné válhatunk az olajár robbanás drasztikus hatásától. Az Aquarea hőszivattyú weblapján található még több javaslat. Biztonságban tölthetjük mindennapjainkat. A földgáz díja folyamatosan magasabb lesz. Ezek az fosszilis energiaforrások rövid időn belül kiapadnak. Nem kötelező attól rettegni, hogy a szén ára akármelyik órában az egekbe ugorhat. Ennek ellenére a hőszivattyú megújuló energiaforrás- egy teljes életen át olcsó fűtést ad.

Hőszivattyús fűtési rendszer beüzemelése minden esetben megtérül. A gázfűtés számlája általában ötven százalékkal lesz kevesebb a geotermikus fűtésnek köszönhetően. A gazdaságos fűtési költség mellett garantálja a hőszivattyú az otthonnak a meleg vizet is. A megtakarított pénz a pénztárcánkban marad.

Egy fejlett hőszivattyút régimódi fűtési rendszerhez is telepíthetjük. Nem kell sok százezret pazarolni a hőszivattyúk beüzemelésére. A telepítés a jelenlegi fal- és padlófűtéses rendszeren keresztül is lehetséges. Igazán biztonságos a hőszivattyú üzemeltetése. Ugyanis nem keletkezik veszélyt okozó szénmonoxid. Minimális fenntartási költség jellemző a hőszivattyúkra.

Címkék: Hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2017-05-14 19:43