Létezik egy különös online rádió

Számos trendi felvétel az online rádióban

Napjainkban már számos helyen fordul elő érzékenyítő rendezvény. Trükkök a Lépés Rádió online rádió honlapon. Amelyet abból a célból hoznak létre alapítványok, hogy az egészséges társadalom kellően megismerhesse a sérült személyek világát. Ebben segít a különleges online rádió. Sajnálatos módon hazánkban még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő embereket és nehezen tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort vezetni az online rádióban.

Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik közösen készítenek műsorokat egészséges munkatársakkal. Rendkívül lenyűgöző, hogy az online rádióban húsz kolléga melózik önkéntesként.

Alapvető feladata a szeretett online rádiónak, hogy lehetőséget adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik máskülönben nem tudják megmutatni tehetségüket. Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljes mértékben ugyanolyan, mint látó munkatársainak. Az online rádió közösségének nélkülözhetetlen, hogy az emberiség többi rétege alaposabban megismerje fogyatékos embertársát.

Forrás: lepesradio.hu, 2017-08-28 20:41