Részecskeszűrő eltávolítás

A részecskeszűrő cseréje rettentően magas kiadás. Elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlni

Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a személygépjármű fogyasztása növekedett mialatt a teljesítménye igen romlott. Ha a részecskeszűrő ellenőrző lámpája kigyullad, ne essünk pánikba. Javaslatok a Szűrőrészecske részecskeszűrő honlapon. Menjünk ki az autópályára és pörgessük meg a sebességet. Ha ez sem oldja meg a gondot, keressünk fel egy részecskeszűrő szakembert. Aki az új részecskeszűrő árának töredékéért kiégeti a részecskeszűrőt.

Megannyi rémhír terjed a részecskeszűrővel kapcsolatban, mivelhogy a helyreállítás ára nagyon drága. A részecskeszűrő cseréje rettentően magas díj. Elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Az eredeti részecskeszűrő ára több százezer forint.

A működésképtelen részecskeszűrőt javítani vagy kiégetni kell. Előbbi nagyon magas költségű, míg utóbbi pénztárcabarát módszer. Régi személygépkocsi vásárlása előtt sajnos nem tesztelhető le a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon számtalan alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még a check lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő állapota nem ellenőrizhető szétszerelés nélkül.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2017-08-31 13:42