Wifi IP kamera szett

IP kamera rendszerek webes és mobilos vezérléssel

A modern technikának köszönhetően akár 3 megapixeles felbontást is képesek készíteni hozzáférhető és jó költséggel. Az IP kamera rendszerek a gondos gyártásnak köszönhetően kis műszaki tehetséggel, jelentősebb szakismeret nélkül is szélsebesen házilagosan is beszerelhetőek. Az IP kamera biztonsági rendszere rendelkezik beépített mozgásérzékelő szereppel, amit időbeli sorban megjelenít és rögzít az adattárolóra.

A sötétségben settenkedő betörőket is lencsevégre kaphatjuk. Az Őrködő IP kamera honlapján fedezhető fel tudásbázis. az IP kamera beépített infra megvilágítóknak köszönhetően. Az IP kamera őrködő rendszer minden egyes nap 24 órájában éberen őrködik értékeink felett, ennek apropóján Ön nyugodtan csinálhatja mindennapi teendőit.

Az adattároló tárhelyétől és a mozgási események gyakoriságától függően akár több napi vagy hónapnyi IP kamera rögzített anyagokat is tudunk tárolni a modern videó rekorder készülék jóvoltából. Nem marad megfigyelés nélkül berendezése kiránduláskor sem. Tudniillik azt a távoli elérés alkalmazásával interneten keresztül is figyelheti az IP kamera adásán keresztül. Az okostelefonos app segítségével okostelefonjáról egy szempillantás alatt elérheti az IP kamera távol levő képet. Emellett a PC webböngészőjéből is átnézheti azokat.

Forrás: orkodo.hu, 2017-10-17 16:47