Hatásos internetes értékesítés: a profi honlapkészítés trükkjei

Honlapkészítés után jön a valódi nehézség. Az értékesítés sikerének tesztelése. Hatékony a honlap, vagy csak emészti a pénzt?

Egy remek honlap akkor is pénzt kelt, ha a cégtulajdonos éppen valami teljesen mással foglalkozik. A fogyasztókat célzottan motiválni kell vásárlásra - a honlapkészítés sosem áll meg. Így változik hatékony értékesítési gépezetté egy weboldal. Akár kirándulással is foglalkozhat, míg a weboldal folytonosan hozza a forgalmat. Ez a honlapkészítés igazi haszna. Ide tartozó témában számos értékes cikket találhat Verdes János Honlapteszt blogján. A Honlapteszt honlapkészítés weboldalán található még több javaslat.

A tömeges értékesítéshez meg kell keresni a potenciális vásárlót és rá kell venni, hogy rászegezze a tekintetét a weboldalra. Tudniillik a lehetséges vevő a figyelmének épp hogy csak 10 százalékát használja. Hatékony pozicionálással a honlapkészítés diadalma biztos. A mai gyors korszakban az elektronikus kommunikáció kötelező a sikerhez. Honlapkészítést ezért nem ajánlott félvállról venni. Mert az eladás egyik gigászi bökkenője, hogy számos reklám éri a leendő fogyasztót.

Forrás: honlapteszt.hu, 2017-12-14 16:14