Online rádió népszerű zenékkel

Nem mindennapi online rádió célja legfőképp az, hogy a mozgássérült embereket közelebb hozzák a emberiség többi rétegéhez

Sajnos hazánkban még mindig sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő egyéneket és aligha tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban. Ma már nagyon sok helyen van érzékenyítő rendezvény. Amelyet abból a célból hoznak létre alapítványok, hogy az egészséges társadalom kellően megismerje a fogyatékos személyek világát. Ebben társ a különös online rádió. Cikkek a Lépés Rádió online rádió honlapon.

Fölöttébb lenyűgöző, hogy az online rádióban 20 műsorvezető szorgoskodik önkéntesként. Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik közösen készítenek műsorokat ép kollégákkal.

Az online rádió személyzetének lényeges, hogy a társadalom többi rétege jobban megismerje fogyatékos embertársát. Fontos célkitűzése a kedvelt online rádiónak, hogy esélyt adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik máskülönben nem tudják feltárni képességeiket. Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem lát. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljes mértékben ugyanolyan, mint egészséges munkatársainak.

Forrás: lepesradio.hu, 2018-05-20 20:38