Tündéri mesekönyv, amit szeretnek a kicsik

A felnövekvő lurkónak tetemes szüksége van arra, hogy mesekönyv segítségével átlássa a szerény emberi kötelékeket, szimpatizáljon a bajnokokkal és felismerje a gonoszokat

A mesekönyv nem csak felüdítő, hanem számottevő részben nevelnek is: az életről tanítanak, érzelmi kapaszkodókat adnak és pártfogolják az egyediség fejlődését. A mesekönyvben szereplő hősök jellemébe bújva éli át a veszélyt, a megmenekülést, az jókedvet a szomorúságot, harcol az igazságért, és nyeri el méltó jutalmát - vagy büntetését. Tanácsok a Meséld mesekönyv blogon. A kicsikben így rögzülnek az erkölcsi tanulságok.

A mesekönyv bemutatása úgy készülnek cégünknél, hogy a szülő a kiválasztott fabulákból azt a részt elküldi nekünk, amelyet akar a gyerekszobában látni képként. Arra is van mód, hogy több fabulából egy kis képes mesekönyvet rendeljen személyre szabva a sarj igényeinek megfelelően. A mesekönyv történetéből ki lehet emelni szakaszokat, amiket azután képként, vagy faliképként a utód viszontláthat. Ily módon a kedvenc mesebeli ideálját, esetleg mesebeli helyét állandóan láthatja.

Forrás: meseld.hu, 2018-10-15 15:10