Mesekönyv amit szeretnek a gyerkőcök

A felnövekvő kölyöknek nagy igénye van arra, hogy mesekönyv olvasásával átlássa a klasszikus humán kötelékeket, szimpatizáljon a hősökkel és felismerje a gonoszokat - meseillusztrátorok

Magasnyomtatás - A mesekönyv üzenetét minimum olyan jól lehet rajzolni, akár megalkotni magát a fabulát. A meseillusztráláshoz gyermeki látásmód és jó lelki vénák kellenek, melyekkel azonosulni lehet a gyermeki lélektan rejtelmeivel. A mesekönyv valóságos emberekhez hasonló, sokrétű és életszerű karakterek segítségével a gyerekek nem tudnák olyan könnyen megérteni a jó és a rossz közötti különbséget, mint a extrém karakterek példáján. A Meséld mesekönyv weboldalon kereshető még több trükk.

A mesekönyv érzékeltetése úgy készülnek grafikusunknál, hogy a szülő a kiválasztott fabulákból azt a részt elküldi nekünk, amelyet akar a gyerekszobában látni rajzként. Arra is van lehetőség, hogy rengeteg fabulából egy kis képes mesekönyvet készítsünk személyre szabva a sarj igényeinek megfelelően. A mesekönyv fejezeteiből ki lehet emelni szakaszokat, amelyeket aztán illusztrációként, vagy faliképként a gyerkőc viszontláthat. Ily módon a szeretett mesebeli példaképét, vagy mesebeli helyét mindig láthatja.

Forrás: meseld.hu, 2019-03-16 19:22