Létezik egy nem mindennapi online rádió (internetes rádiók listája)

Zene hallgatás ingyen online - Számos trendi zene az online rádióban

Rádióhallgatás mobilon - Napjainkban már nagyon sok helyen fordul elő érzékenyítő program. A Lépés Rádió online rádió, online music fm hallgatás weboldalán fedezhető fel több javaslat. Amelyet acélból hoznak létre egyesületek, hogy az egészséges társadalom kellően megismerje a fogyatékos egyének világát. Ebben partner a kivételes online rádió. Sajnálatosan hazánkban még mindig sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő egyéneket és nemigen tudja elképzelni, miként tud valaki látássérülten műsort vezetni az online rádióban.

Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik karöltve készítenek műsorokat egészséges kollégákkal. Fölöttébb csodálatos, hogy az online rádióban húsz műsorvezető dolgozik önkéntesként.

Az online rádió közösségének kulcsfontosságú, hogy a nép többi rétege jobban megismerje sérült embertársait. Fontos feladata a népszerű online rádiónak, hogy teret adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik amúgy nem tudják megmutatni tehetségüket. Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem lát. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljes egészében ugyanolyan, mint ép kollégáinak.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-04-10 21:19