Paplan, 3 részes ágyneműhuzat garnitúra bőséges kínálata

A paplan gyártás legújabb találmánya, hogy a poliészter szálat egy hőt megtartó géllel töltik meg

Dupla takaró - Az Otthonkomfort weblap elsődleges célja, hogy kitűnő paplanok óriási választékával vegyenek részt a piacon. Olcsó paplan díjakkal minden vásárló részére. A vásárlók boldogan távoznak és ismételten visszatérnek hozzájuk.

Pamut borítású paplan a naturális alapanyagok megszállottjainak. Gyapjú paplan a fázósaknak. A gyapjú ismertetőjegye, hogy pompás hőtartó. Az emberi test hőjét egyszerűen átveszi és megtartja, az izzadságot magába zárja.

Műszál golyós töltésű paplan bőséges körben kedvelt. Hisz a fejlesztés folyamán megismerték a gyártók, hogy a szellős poliészter szál remek hővezetési tulajdonságokkal bír. Légáteresztő, a test hőmérsékletét hamar átveszi. Rendszerint használják túrafelszerelésekben is.

A gyártók jókora figyelmet szentelnek a paplan borítójának nívójára, mivelhogy ez kapcsolódik testünkkel alvás során. Számottevő elvárásnak kell teljesítenie a töltetnek. Létezik kilencven fokon mosható Paplan, mely magas egészségügyi igényeknek megfelel. Adatok az Otthonkomfort paplan weboldalon.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2019-05-25 10:17