Részecskeszűrő eltávolítás - porlasztócsúcs

Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha az autó üzemanyag fogyasztása megnőtt míg a teljesítménye különösen csökkent

Féltengely csukló: A részecskeszűrő kitisztítja önmagát. Ám ehhez magasabb fordulatszámon kell haladni hosszabb ideig. A regenerálódás menete beindul, a részecskeszűrőben megtalálható szennyeződés kiég. A részecskeszűrő problémája javarészt 160 ezer km körül jelentkezik. Ez többségében a jármű igénybevételétől függő. Akik kiváltképpen rövid utakon használják, gyorsabban találkoznak a bajjal.

Tömérdek rémhír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatban, mivel az új vásárlás díja irdatlanul drága. Tanácsok a Szűrőrészecske részecskeszűrő honlapon. A részecskeszűrő cseréje nagyon drága költség. Nagyon mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. A gyári részecskeszűrő díja több százezer forint.

Egy kiváló részecskeszűrő a káros részecskék kilencven %-át képes magába fogni. A részecskeszűrő szerepe az, hogy akadályozza a környezetroncsoló molekulák szabad távozását. Sokan nincsenek tisztában vele tudják, hogy a dízel gépkocsik részecskeszűrővel szereltek.

 

Cikkajánló

 

Pálinkafőzés (szeszfőző berendezés) berendezésekPálinkafőzés (szeszfőző berendezés) berendezések
Led világítás tanácsokLed világítás tanácsok