Rendkívüli online rádió - online rádiók hallgatása

Tömérdek közkedvelt felvétel az online rádióban

Online magyar rádiók: Korunkban már számos helyen van érzékenyítő program. Amelyet acélból hoznak létre egyesületek, hogy az ép társadalom kellően megismerhesse a sérült személyek világát. Javaslatok a Lépés Rádió online rádió honlapon. Ebben segít a rendkívüli online rádió. Sajnálatosan Magyarországon még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő egyéneket és nehezen tudja elképzelni, hogyan tud valaki látássérülten műsort vezetni az online rádióban.

Roppantul csodálatos, hogy az online rádióban húsz kolléga szorgoskodik önkéntesként. Az online rádió kollégáinak többsége látás- és mozgás sérült, akik közösen készítenek műsorokat ép munkatársakkal.

Fontos célja a szeretett online rádiónak, hogy esélyt biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébiránt nem tudják megmutatni képességeiket. Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem lát. Ettől függetlenül a kifejező készsége abszolút ugyanolyan, mint ép kollégáinak. Az online rádió személyzetének kulcsfontosságú, hogy a társadalom többi rétege jobban megismerje mozgássérült embertársait.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-09-08 22:50