Részecskeszűrő csere

A részecskeszűrő és a motorolaj cseréje nagyon drága költség. Elég mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni

Szűrőrészecske Kormánykerék - A működésképtelen részecskeszűrőt korrigálni vagy tisztítani kell. Előbbi nagyon magas kiadás, amíg utóbbi kedvezményes árú eljárás. Részecskeszűrő infókért kattintson ide. Régebbi személygépjármű megvásárlása előtt sajnálatos módon nem vizsgálható meg a részecskeszűrő (automata váltó) állapota. Sajnálatos módon sok esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még a check lámpa nem világít. Részletek a Szűrőrészecske részecskeszűrő weboldalon. A részecskeszűrő állapota nem tesztelhető le szétszerelés nélkül.

A részecskeszűrő javítása rettentően magas költség. Rendkívül mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. A minőségi részecskeszűrő ára több százezer forint. Rengeteg rémhír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatosan, mivel a csere költsége nagyon magas.

A részecskeszűrő gondja nagyobbrészt 160 ezer km körül jelentkezik. Ez jórészben a személygépkocsi használatától függ. Akik kimondottan városban használják, gyorsabban találkoznak a bonyodalommal. A részecskeszűrő regenerálja magát. Azonban ehhez intenzívebb fordulatszámon kell haladni hosszabb ideig. A regenerálódás menete beindul, a részecskeszűrőben meglévő korom kiég.

 

Cikkajánló

 

Specialista válaszol: limuzin bérlés
Briliáns mobilházak olcsón tippek - téliesített mobilházBriliáns mobilházak olcsón tippek - téliesített mobilház